Παρασκευή, 29 Οκτωβρίου 2010

(Επιστροφή μετά απο καιρό, με κάτι αστείο για το καλώς ήρθατε!)Στηρίζουμε όλοι το σύντροφο Φρόντο Μπάγκινς και τις υπόλοιπες προοδευτικές δυνάμεις της Συντροφιάς του Δαχτυλιδιού στο δύσκολο έργο που επωμίσθηκαν. Τώρα που η μπουρζουαζία της Μόρντορ και τα μισθωμένα τσιράκια τους της Άιζενγκαρντ ζητούν να οικοδομήσουν τη νέα μαγική τάξη πραγμάτων στη Μέση Γη, είναι επιτακτικός όσο ποτέ ο μαζικός μαγικός αγώνας και η συσπείρωση των επαναστατικών δυνάμεων σε αντιμονοπωλιακή, αντιιμπεριαλιστική κατεύθυνση.

Είχαμε προβλέψει ότι η Συνδιάσκεψη στο Σχιστό Λαγκάδι θα συσπειρώσει το κίνημα στις βάσεις ενός ενιαίου φορέα, της Συντροφιάς.

Ότι ο τυχοδιώκτης ρεφορμιστής Μπορομίρ θα επιδιώξει να αποπροσανατολίσει το κίνημα και να το εκμεταλλευτεί για τους δικούς του αβανταδόρικους σκοπούς.

Ότι ο σύντροφος Γκάνταλφ θα επιβιώσει από την αγωνιστική του πάλη στην άβυσσο του Καζάντ-Ντουμ και θα αναδειχθεί συνειδητοποιημένος μαχητής.

Ότι οι υπονομευτικές δυνάμεις της αντίδρασης θα επιδιώξουν την εσωκομματική πολυδιάσπαση της Συντροφιάς.

Τέλος, ότι ο προβοκάτορας Σαρουμάν ξεπουλήθηκε στα κέντρα λήψης αποφάσεων της Μόρντορ, και έγινε λακές της πλουτοκρατίας και της κατευθυνόμενης μαγείας που υπηρετεί τους σκοπούς της αστικής τάξης.

Καλούμε τις παραγωγικές τάξεις των Χόμπιτ, των Ελφ, των Ανθρώπων και των Νάνων να συντονίσουν την επαναστατική τους δράση σε διακλαδικό επίπεδο.

Καλούμε τα περιφερειακά στελέχη της Γκόντορ, του Ρόχαν και του Σάιρ να ενώσουν τις δυνάμεις τους ενάντια στα συμπτώματα σήψης που εκπορεύονται από τον Πύργο του Όρθανκ και του Μπαράντ-Ντουρ.

Καλούμε το σύντροφο Άραγκορν να αντισταθεί στις ερωτοτροπίες της Έογουϊν. Ο έρωτας είναι ένα εφεύρημα της μπουρζουαζίας προκειμένου να ενθαρρύνει την τεκνοποίηση ώστε να προμηθεύεται στρατιώτες για την πολεμική της μηχανή και γραφειοκράτες για τη στελέχωση των δημοσίων υπηρεσιών της. Η ταξική ένωσή του με τη συντρόφισσα Άργουεν είναι η υγιής σύμπραξη γι’ αυτόν, ώστε να εκπληρώσει τον ιστορικό του ρόλο.

Όχι στα μαγικά μονοπώλια του Σάουρον!

Σύντροφοι της Συντροφιάς, ενωθείτε! Δεν έχετε να χάσετε παρά μόνο το Δαχτυλίδι σας!

14 Comments:

 1. Aurora said...
  Χαχαχα, σαν κνίτικη καθοδήγηση και μάλιστα προ 20ετίας! Ειδικά το κομμάτι για τη συντρόφισσα Άργουεν χαχαχα
  λευτέρης said...
  Αααα Μαρία ήσουν το μόνο άτομο που σκεφτόμουν όταν το δημοσίευα!!

  Πφφφ αντιγραφή απο αλλού είναι αλλά το δα, ζήλεψα και να το! :Ρ
  Rip said...
  Ρε ντάξει πέθανα! Ο προβοκάτορας Σάρουμαν λέει xD
  Wannabe-faved :P
  λευτέρης said...
  Γιατί το ότι ο έρωτας είναι εφεύρημα της μπουρζουαζίας δεν τα έσπασε;; :Ρ
  Kirous said...
  οχι απλα τα σπασε δεν αφησε και τιποτα!! να το δωσουμε στην συντροφισα αλεκα να το εκφωνησει σε καμια κομμουνιστικη διεθνη!
  λευτέρης said...
  Για να είμαι ειλικρινής, ο αρχικός τίτλος ήταν "ΚΚΕ για την ιμπεριαλιστική πολιτική του Σάουρον στη Μέση Γη", το έκοψα απ' τον τίτλο αλλά μου φαίνεται πως όλοι το κατάλαβαν!
  Art. said...
  Μωρέ, όλα τα έσπασαν, μην έχεις παράπονο!!! Καταπληκτικό και καλώς επανήλθες!
  λευτέρης said...
  Να 'σαι καλά Άρτεμις!
  Καλώς σας (ξανα)βρήκα!
  Merlin said...
  Μονο εσύ θα έκανες με αυτό τον τρόπο την επαναφορά σου!!! Θεοτρελε!! Καλως μας ήλθες Σύντροφε...(του Δαχτυλιδιου.. μην παρεξηγιόμαστε κιολας! χεχε)
  λευτέρης said...
  Καλώς σας βρήκα και πάλι πρακτοράκο της Μόρντορ! :Ρ
  Dream Girl said...
  Χαχαχαχαχα... Πόοοοσο τέλειο; :Ρ
  λευτέρης said...
  Πολύυυυ!!
  Creep said...
  Είσαι ο μεγαλύτερος κάφρος που έχω γνωρίσει ποτέ μου.- Κανείς δεν τα λέει τόσο επιτηδευμένα όσο συ :Ρ

  Αντιγραφούλα; Πως κι έτσι; Στερέψαμε από ατάκες κοπελιά; Β)
  Marsy said...
  ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!

  Και τι ανάρτηση! Άπειρα LIKES και μη χάνεσαι! (Η μάλλον να χάνεσαι, αλλά να επιστρέψεις μετά τις εξετάσεις;) )
  Φιλάκια χαζό!

Post a Comment