Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2009

...όσο ο ανυποψίαστος ελληνικός λαός καλοπερνάει και ετοιμάζεται μεθαύριο να κάνει την επιλογή του.
Και δείτε ποιος συγκαταλέγεται στις διαθέσιμες επιλογές: Άδωνις Γεωργιάδης.
Δείτε απόψεις του υποψηφίου, και πείτε μου αν θεωρείτε τιμή σας να σας εκπροσωπεί αυτός ο άνθρωπος.
(Τα αποσπάσματα που ακολουθούν είναι από ανάρτηση στο blog του, αμέσως μετά τις Ευρωεκλογές.)


Είναι κυρίως το ότι ξεπεράσαμε και μάλιστα καθαρά τον ΣΥΡΙΖΑ, ότι ρίξαμε τους Οικολόγους σχεδόν στο όριο του 3% (και αν είχαμε δύο εβδομάδες ακόμη δεν θα έμπαιναν καθόλου) και βεβαίως ότι αν και η αποχή έφθασε στο υψηλότερο σημείο όλων των εποχών (47%), παρ’όλα αυτά εμείς είμαστε το μόνο κόμμα, που και σε απόλυτο αριθμό ψήφων, αυξήσαμε τον αριθμό των ψηφοφόρων μας.
Η καλλιέργεια του ανταγωνισμού και η παντελής έλλειψη του πολιτικού πολιτισμού είναι δύο χαρακτηριστικά του γνωρίσματα. Το βλέπετε και μόνοι σας άλλωστε.

Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταντήσει ένα κόμμα, που είναι ζημιά για κάποιον πολιτικό να φαίνειται ότι έχει συνεργασία μαζί του. Αυτό συμβαίνει διότι η ιδέες που σήμερα εκπροσωπεί αυτό το κόμμα, προκαλούν την απέχθεια πια της πλειοψηφίας του εκλογικού σώματος. Ο Δεκέμβρης και η άκριτη υποστήριξη στους βανδάλους κουκουλοφόρους, η εμπλοκή του μονίμως υπέρ των μεταναστών και κατά των ελλήνων, η αλαζονεία την εποχή του δημοσκοπικού 18%, η εμπλοκή με το γήπεδο του ΠΑΟ, η δυαρχία κλπ Έχουν κάνει τον ΣΥΡΙΖΑ να προκαλεί αποστροφή στους πιο πολλούς.
Οι πρώτες γραμμές αυτού του...κειμένου(με κάθε επιφύλαξη), είναι το λιγότερο προσβλητικές, τόσο για τους πολιτικούς που όλον αυτό τον καιρό μάχονται για να διατηρηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ, όσο και για τους πολίτες που τον υποστηρίζουν με την ψήφο τους. Για άλλη μια φορά βλέπουμε το επίπεδο του υποψηφίου. Και άντε, μέχρι εδώ ήταν άποψή του. Αλλά τα παρακάτω; Άκριτη υποστήριξη στους κουκουλοφόρους; Και αποκαλείστε άνθρωπος που ασχολείται με τα κοινά; Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκαθαρίσει ποιους υποστηρίζει και ποιους όχι. Ήταν υπέρ του ξεσπάσματος των νέων.
Μονίμως υπέρ των μεταναστών. Ναι, έτσι είναι. Όπως εσείς είστε μονίμως κατά, και με την ξενοφοβία που σας διέπει προσπαθείτε να στρέψετε τον κόσμο εναντίον ανθρώπων, ο σύριζα δίκαια κρατάει μία πιο ανθρώπινη στάση.
Κατά των Ελλήνων. Και η προπαγάνδα καλά κρατεί, χαρακτηριστικό γνώρισμα του χώρου σας. Απλά αδυνατείτε να σκεφτείτε λογικά, και να καταλήξετε στο ότι εφ' όσον όλοι οι άνθρωποι είναι ίσοι, πρέπει κάποιος να μάχεται για τα δικαιώματα όλων αδιάκριτα.

Αλλά το πραγματικά καλό έρχεται αργότερα, με την παρακάτω δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη:

Εμείς κερδίσαμε στον μεγάλο αγώνα τον ΣΥΡΙΖΑ και φθάσαμε μία ανάσα από το Κ.Κ.Ε. Στην πιο χαμηλή κατηγορία μεταξύ συντηρητισμού και ψευτοπροοδευτισμού το Παμμακεδονικό Μέτωπο (με ελάχιστη προβολή) ξέσκισε την ΔΡΑΣΗ, που είχε όλο το συγκρότημα Αλαφούζου από πίσω. Στα πραγματικά Άκρα του πολιτικού φάσματος, η Χρυσή Αυγή, νίκησε την ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Γενικά οι έλληνες ψηφοφόροι εστράφησαν υπέρ του Κράτους και κατά της Αναρχίας.
Τα συμπεράσματα δικά σας. Αποφασίστε αν θα εμπιστευτείτε έναν άνθρωπο που υπερηφανεύεται για την εκλογική νίκη μίας εθνικιστικής/ρατσιστικής/φασιστικής οργάνωσης. Σκεφτείτε κατά πόσο ένας τέτοιος άνθρωπος αξίζει μία θέση στον έλεγχο της δημοκρατίας.
Κατεβάστε τους εχθρούς σας από τα έδρανα. Είναι στο χέρι σας άλλωστε.

2 Comments:

  1. Rea said...
    καθε φορα που καινε το βιβλιοπωλειο του παρακαλαω την επομενη φορα να τον πετυχουν μεσα :ρ

    σοβαρα τωρα. χαλαρα απο τους πιο αθλιους πολιτικους εβερ.
    λευτέρης said...
    Ω ναι. Βασικά δεν του αξίζει να ειναι στη Βουλή. Άσε που έχει μπουμπούκα να προσέχει:Ρ

Post a Comment